DAF-Connect

DAF Connect

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

DAF Connect

Het nieuwe en innovatieve DAF Connect fleet management systeem optimaliseert de prestaties van vloot en chauffeur en verbetert de logistieke efficiëntie.

Met DAF Connect krijgt de transporteur real-time inzicht in de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs. Informatie over bijvoorbeeld de actuele locatie, het brandstofverbruik, de gereden kilometers, de bezettingsgraad van de vloot en stationair draaien van de motor wordt duidelijk gepresenteerd op een online dashboard, dat aan individuele klantwensen kan worden aangepast.

 

 

Via het gebruiksvriendelijke dashboard kunnen uitgebreide brandstofrapportages worden opgevraagd met zowel actuele als recente gegevens en de mogelijkheid voertuigen en chauffeurs onderling te vergelijken. ‘Live Fleet’ levert alle benodigde informatie over de locatie van de voertuigen. Zo kan optimaal gepland worden, omdat ook afgelegde afstanden, routes en rijtijden per voertuig en chauffeur helder en duidelijk gerapporteerd worden. De transportondernemer kan zelf aangeven bij welke afwijkingen hij een signaal wil ontvangen, bijvoorbeeld met betrekking tot snelheid, route, locatie en brandstofverbruik. Zo kan hij – indien nodig – meteen reageren.

DAF Connect optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, reduceert de operationele kosten en verhoogt de logistieke efficiency. DAF Connect stelt de vervoerder tevens in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen en voordeel te halen uit advies op maat, dat dankzij DAF Connect gegeven kan worden.