CARRIER Transicold Transportkoeling

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

CARRIER Transicold Transportkoeling / STEK airco

STEK AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

 

Steeds meer bedrijfswagens zijn voorzien van airco. Hierdoor blijft de cabine in de zomer lekker koel. De chauffeur kan zo fris en geconcentreerd zijn werk doen. Een goed onderhouden aircosysteem draagt bij aan het reactievermogen en de veiligheid van de chauffeur. In de winter onttrekt airco vocht uit de cabine. De ramen raken zo niet beslagen. Ook dit vergroot de veiligheid van de chauffeur en daarmee van zijn medeweggebruikers.

 

F-gassen en STEK-gecertificeerd

 

Bij Bakker Bedrijfswagen Groep bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van

het aircosysteem van uw wagen. Met een goed onderhouden aircosysteem neemt niet alleen het brandstofverbruik af, ook draagt u bij aan een beter milieu. U kunt onnodige kosten en schade aan het milieu voorkomen door jaarlijks het aircosysteem te laten controleren.

De vestigingen van Bakker Bedrijfswagen Groep voldoen volledig aan de nieuwe Europese F-gassenverordening. Deze verordening geldt voor alle synthetische koudemiddelen (HKF). Hieraan is een quotasysteem gekoppeld en er zijn bijvulverboden van kracht. In de verordening is bovendien opgenomen dat de frequentie van lekcontroles niet meer wordt uitgevoerd op basis van koudemiddelinhoud maar in CO2-equivalenten die voor elk koudemiddel anders is. De specialisten van Bakker Bedrijfswagen Groep weten precies wanneer welk systeem waarvoor gecontroleerd moet worden volgens de laatste wet- en regelgeving. U kunt het onderhoud van het aircosysteem dus met het volste  vertrouwen tegemoet zien.

 

Daarnaast zijn alle vestigingen ook STEK-gecertificeerd. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek, een organisatie die door het ministerie van VROM is aangesteld om de emissies van CFK, HCFK en HFK in de koudetechniek terug te dringen. Als maatschappelijk verantwoord ondernemer draagt Bakker Bedrijfswagen Groep graag bij aan een beter milieu. Vandaar ons STEK-bedrijfscertificaat, te vergelijken met een ISO-norm.

 

Vakmanschap

 

Met de STEK-certificering staat Bakker Bedrijfswagen Groep garant voor een hoge kwaliteitsstandaard. We hebben dus alle deskundigheid in huis om verantwoord en full service met airco-installaties om te gaan. We leveren zelfs meer dan STEK van ons vraagt. Ons voordeel is ook dat we als CARRIER sales- en servicedealer vanuit Nijkerk een intensieve relatie onderhouden met CARRIER Transicold. Kortom, dankzij jarenlange ervaring op het gebied van reparatie, onderhoud en advisering van koelinstallaties, koelunits en koelmotoren bent u bij Bakker Bedrijfswagen Groep verzekerd van het beste vakmanschap in koudetechniek.