ACADEMY

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

ACADEMY

“Mensen maken een bedrijf’ en binnen de Bakker Bedrijfswagen Groep geeft ieder daar zijn eigen invulling aan en draagt bij aan de optimale mobiliteit van de klant. Om die hoge servicegraad ook in de toekomst te waarborgen blijft Bakker Bedrijfswagens op zoek naar mensen die deze ambities bezitten. Ervaren mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar ook gemotiveerde jongeren die een toekomst bij de truckdealer helemaal zien zitten. En dan niet alleen in de technische beroepen. Onder andere de DAF Academy – TMS ondersteunt ons als officieel dealerbedrijf met product- en vaardigheidstrainingen die ons helpen onze organisatie met succes te laten draaien. DAF Trucks NV biedt jaarlijks de mogelijkheid tot het volgen van een actueel training aanbod voor de verschillende aandachtsgebieden.

Naast de mogelijkheid om medewerkers online aan te melden voor een training, verzorgen wij zelf eveneens “in-home” trainingen, om het kennisniveau op locatie op peil te houden. Dit doen wij:

  • Op basis van de ambities per medewerker, een persoonlijk training plan te genereren.
  • Online de voortgang van de status van de persoonlijke opleiding te volgen

Op deze wijze blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste status van het training aanbod, Ride & Drives en wijzigingen in het huidige trainingsprogramma.