Onze merken

Bakker Bedrijfswagens

Onze merken

Bakker Bedrijfswagens biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit.

Wij zijn officieel Sales en Servicedealer van de merken DAF, Kenworth, Fiat Professional, Iveco Daily, Sor, Bär, Zepro, Carrier.

Centraal daarbij staan uw belangen als ondernemer. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw voertuig onverhoopt toch stil komt te staan.

Ons team doet er dan ook alles om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Met ruime openingstijden, een 24/7 nooddienst, korte wachttijden, een haal- en brengservice en desgewenst vervangend vervoer.

Bakker Bedrijfswagens is het adres voor aanschaf, service en onderhoud van zowel nieuwe als tweedehands trucks. Dat maakt ons een krachtige partner voor al uw transport- en mobiliteitsoplossingen.

DAF

DAF Trucks N.V. is een volle dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. Met haar kernactiviteiten concentreert DAF Trucks N.V. zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van middelzware en zware bedrijfswagens.

driven by quality

Een andere kernactiviteit richt zich op de marketing, verkoop en service van lichte bedrijfswagens die worden geproduceerd bij Leyland Trucks Ltd. in het Verenigd Koninkrijk, eveneens een 100% dochter van PACCAR. DAF Trucks levert bovendien componenten, zoals assen, motoren en cabines aan derden voor toepassing in onder andere bussen en speciale voertuigen.

DAF werkt volgens het ‘built to order’ principe. Dat betekent dat pas met de productie van een truck gestart wordt, na een order van een klant. Heel belangrijk, aangezien DAF tienduizenden specificatievarianten bouwt en elke truck tot in detail is afgestemd op de specifieke transportbehoeften van de klant.

De klant is nummer één. Lage kosten per kilometer, een hoog kwaliteitsniveau, comfort voor de chauffeur, een laag brandstofverbruik, minimale belasting van het milieu en een hoge transportefficiency zijn daarbij de uitgangspunten.

DAF Trucks N.V. heeft productiefaciliteiten in Eindhoven (NL), Westerlo (B) en Ponta Grossa (BR). Ook DAF’s eigen Design Center is in Eindhoven gevestigd. Het tekent voor de moderne styling van het complete DAF-programma. Dankzij de hoge efficiency, de korte communicatielijnen, maar vooral de toewijding voor niets dan trucks, neemt de onderneming een zeer concurrerende positie op de Europese markt in.

Modellen

IVECO

IVECO DAILY EURO 6, EINDELOOS VEELZIJDIG

De Daily Euro 6 is het meest veelzijdige voertuig in zijn klasse met de grootste line-up in deze branche. Het is de enige bestelwagen met een assortiment dat reikt van 3,5 tot 7 ton maximaal toegestaan gewicht, en van 7,3 m3 tot 19,6 m3 laadruimte.

Het is bovendien het enige voertuig (chassis cabine), met wielbases van 3.000 tot 5.100 mm en carrosserielengtes tot 6.190 mm, hetgeen een weelde aan mogelijkheden biedt voor een grote verscheidenheid aan gebruiksdoeleinden van leveringen in stadsgebieden tot zwaardere transportopdrachten in de bouwsector.

De sterkte en duurzaamheid van het voertuig wordt bereikt dankzij het unieke ladderframechassis dat is opgebouwd uit langsliggers van speciaal staal met een C-profiel, dat carrosseriebouwers een maximale flexibiliteit biedt. Het aantal verkrijgbare carrosserieopties biedt een grote verscheidenheid aan mogelijke gebruiksdoeleinden, Deze eindeloze veelzijdigheid biedt veel mogelijkheden voor een groot aantal verschillende taken, van leveringsdiensten in de stad met meerdere stops, zoals een pakket- of koerierdienst, tot zwaarder transport, zoals het vervoeren van meubels.

Het aantal verkrijgbare opties voor de carrosserie biedt een uitgebreid scala aan opbouwmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om de Daily aan te passen en te veranderen in bijvoorbeeld een reddingsvoertuig of een ambulance.

De Daily Euro 6 heeft zijn zakeninstinct gebruikt voor de transportindustrie om vooruit te lopen op uw behoeften: wat uw werk ook is, u vindt altijd een model dat aan uw eisen voldoet – uw taken worden gemakkelijk, efficiënt en met lage totale gebruikskosten uitgevoerd, èn met oog voor het milieu, om bij te dragen aan de duurzaamheid van uw bedrijf.

De Daily Euro 6 heeft het grootste modellenaanbod in deze branche, met maar liefst 8.000 fabrieksuitvoeringen waaruit u kunt kiezen. Ze combineren de verschillende wielbases, vermogens, volumes, interne hoogtes van de laadruimte en laadcapaciteiten om tegemoet te komen aan een uitgebreid scala van inzetdoelen.

De Daily-bestelwagen is gemaakt om de transportprofessional te dienen en heeft zijn gezonde zakelijke instinct door de jaren heen gevolgd. Daarmee liep hij vooruit op de ontwikkeling van de industrie en breidde hij het assortiment uit om aan het grote aantal verschillende eisen te voldoen.

FIAT Professional

Het merk FIAT Professional richt zich op de verkoop van lichte bedrijfswagens. Dankzij het uitgebreide gamma bestelwagens, pick-up’s en busjes voor personenvervoer kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. De bestelwagens van FIAT Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement.

Dankzij een breed modellengamma en een ervaring van ruim honderd jaar heeft FIAT Professional een leidende rol verworven in de bedrijfswagensector. Alle voertuigen uit het modellenprogramma van FIAT Professional zijn zó opgezet en geconstrueerd, dat ze optimaal aan de behoeften van ondernemers voldoen.

Bakker Bedrijfswagens is officieel dealer van FIAT Professional.

BÄR LAADKLEPPEN

De wereld van transport en logistiek wordt steeds complexer en competitiever. Om op dit gebied succesvol te kunnen werken, zijn klantgerichte oplossingen met een maximale efficiency noodzakelijk. En niet in de laatste plaats laadplatforms met uitstekende prestaties.

BÄR Cargolift heeft de branche enkele tientallen jaren voorzien van innovatieve oplossingen. Solide techniek, die eenvoudig en veilig kan worden bediend, zorgt voor de beslissende voorsprong op de concurrent – en vergoot de prestaties.

Daar staat het merk BÄR Cargolift voor: Als een integraal onderdeel van de logistieke keten wordt de Cargolift klantspecifiek en geoptimaliseerd voor maximale prestaties. Het grondig begrip van de veelzijdigheid van transporttaken, voert tot optimale productoplossingen.

Meer informatie over BÄR Cargolift systemen
Bakker Bedrijfswagens voorziet haar klanten van BÄR Cargolift systemen voor zowel aankoop, installatie als reparatie.

Voor meer informatie omtrent prijzen en specificaties kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling op 0342-404260.

ZEPRO CARGOTEC

Bakker Bedrijfswagens is Zepro-laadkleppen Cargotec/Hiab Dealer.

Hiab is wereldwijd marktleider op het gebied van laad- en lossystemen. Met ons complete productaanbod kunt u de service aan uw eigen klanten optimaliseren, en tevens efficiënt en winstgevend werken. Hiab is onderdeel van Cargotec Corporation, ‘s werelds grootste leverancier van laad- en lossystemen.Onze klanten maken dagelijks gebruik van laad- en lossystemen. Zij verwachten dat hun materiaal betrouwbaar en veilig is, en dat de kosten voor investering en gebruik laag liggen. Wij bieden een compleet dienstenportfolio om het materiaal gedurende de hele levenscyclus productief te houden. Overtuig uzelf.

Snelle en vakkundige garantieservice
De Bakker Bedrijfswagen Groep heeft toegang tot een op internet gebaseerd garantiesysteem. Aan de hand van dit systeem kunnen onze onderhoudsmonteurs technische problemen van u snel en efficiënt oplossen. Dit systeem maakt ook directe communicatie met de fabriek mogelijk. De ervaringen die we hierbij opdoen, worden gebruikt om de producten verder te ontwikkelen.

Originele onderdelen voor optimale prestaties
De onderdelen van Hiabs producten zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit en veiligheid. Hiab adviseert het gebruik van originele reserveonderdelen om te garanderen dat uw Hiab systeem altijd optimaal presteert.Via Hiabs online-bestelsysteem hebben wij als officieel servicepartner van Hiab direct inzicht in de beschikbaarheid en levertijd van reserveonderdelen. De snelle en betrouwbare levering betekent voor u minimale stilstand, en dus optimale productiviteit van de machines gedurende de hele levenscyclus.