IVECO DAILY

IVECO

IVECO DAILY EURO 6, EINDELOOS VEELZIJDIG

De Daily Euro 6 is het meest veelzijdige voertuig in zijn klasse met de grootste line-up in deze branche. Het is de enige bestelwagen met een assortiment dat reikt van 3,5 tot 7 ton maximaal toegestaan gewicht, en van 7,3 m3 tot 19,6 m3 laadruimte.

Het is bovendien het enige voertuig (chassis cabine), met wielbases van 3.000 tot 5.100 mm en carrosserielengtes tot 6.190 mm, hetgeen een weelde aan mogelijkheden biedt voor een grote verscheidenheid aan gebruiksdoeleinden van leveringen in stadsgebieden tot zwaardere transportopdrachten in de bouwsector.

De sterkte en duurzaamheid van het voertuig wordt bereikt dankzij het unieke ladderframechassis dat is opgebouwd uit langsliggers van speciaal staal met een C-profiel, dat carrosseriebouwers een maximale flexibiliteit biedt. Het aantal verkrijgbare carrosserieopties biedt een grote verscheidenheid aan mogelijke gebruiksdoeleinden, Deze eindeloze veelzijdigheid biedt veel mogelijkheden voor een groot aantal verschillende taken, van leveringsdiensten in de stad met meerdere stops, zoals een pakket- of koerierdienst, tot zwaarder transport, zoals het vervoeren van meubels.

Het aantal verkrijgbare opties voor de carrosserie biedt een uitgebreid scala aan opbouwmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om de Daily aan te passen en te veranderen in bijvoorbeeld een reddingsvoertuig of een ambulance.

De Daily Euro 6 heeft zijn zakeninstinct gebruikt voor de transportindustrie om vooruit te lopen op uw behoeften: wat uw werk ook is, u vindt altijd een model dat aan uw eisen voldoet – uw taken worden gemakkelijk, efficiënt en met lage totale gebruikskosten uitgevoerd, èn met oog voor het milieu, om bij te dragen aan de duurzaamheid van uw bedrijf.

De Daily Euro 6 heeft het grootste modellenaanbod in deze branche, met maar liefst 8.000 fabrieksuitvoeringen waaruit u kunt kiezen. Ze combineren de verschillende wielbases, vermogens, volumes, interne hoogtes van de laadruimte en laadcapaciteiten om tegemoet te komen aan een uitgebreid scala van inzetdoelen.

De Daily-bestelwagen is gemaakt om de transportprofessional te dienen en heeft zijn gezonde zakelijke instinct door de jaren heen gevolgd. Daarmee liep hij vooruit op de ontwikkeling van de industrie en breidde hij het assortiment uit om aan het grote aantal verschillende eisen te voldoen.