CAMPER ONDERHOUD

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

CAMPER ONDERHOUD

Al sinds jaar en dag heeft FIAT Professional een goede reputatie op het gebied van campers en kampeervoertuigen. Met een marktaandeel van meer dan 70% is de Fiat Ducato namelijk het meest gekozen basisvoertuig voor campers in Europa. Het chassis van de Fiat Ducato biedt dankzij de grote spoorbreedte een goede wegligging en is met zijn lage eigen gewicht bij uitstek geschikt voor een zware camperopbouw. Door de zuinige motoren en het goede rijgedrag is de Fiat Ducato het ideale voertuig  voor lange reizen.

Door de grote ervaring met de bedrijfswagens van FIAT Professional is het niet verwonderlijk dat de Bakker Bedrijfswagen Groep zich tevens heeft gespecialiseerd in het onderhoud van uw FIAT camper en kampeervoertuig. Onze terreinen en werkplaatsen zijn ruim van opzet, de toegangswegen zijn prima geschikt en er is altijd voldoende parkeerplek voor uw camper.

We beschikken over het vakmanschap, de juiste apparatuur en de erkenningen die nodig zijn om uw kostbare bezit te onderhouden en APK te keuren. Met de nodige periodieke zorg brengen wij uw camper in topconditie voor uw eerstvolgende reis. Een prettig idee om te weten dat u veel veilige en zorgeloze kilometers tegemoet gaat.

Onderhoud, Reparatie en Schadeherstel  aan uw camper

Heeft u vragen over het onderhoud, of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op met een van onze vestigingen door middel van de Onderhoudsplanner. Ook wanneer u tijdens de reis onverhoopt schade heeft opgelopen aan uw camper kunt u bij ons terecht.

Fiat  Camper Assistance

Wanneer u tijdens uw vakantie een technisch probleem heeft met uw FIAT camper, dan kunt u contact opnemen met de 24-uurs Fiat Camper Assistance.
Via het telefoonnummer 00800 3428 1111 kunt direct hulp inschakelen . U wordt dan bijgestaan door een van de specialistische servicepunten van het FIAT dealernetwerk.

Als lid van de BOVAG,  en RAI kunnen wij u optimaal tot dienst zijn. Wij onderhouden naast onze huismerken FIAT en IVECO ook alle andere merken.

U kunt bij ons terecht voor:

  • APK keuringen
  • Banden
  • de Airco, STEK gecertificeerd
  • Grote- en kleine onderhoudsbeurten
  • Alarmsystemen, SCM gecertificeerd                                      
  • Achteruitrijdcamera’s en parkeersensoren
  • Uitlijnen
  • Startmotoren, dynamo’s en accu’s
  • Remmen revisie

Ons team specialisten staat voor u klaar. Wij beschikken over werkplaatsen met de modernste apparatuur.