CHAUFFEURSTRAININGEN

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

CHAUFFEURSTRAININGEN

De training “Chauffeur nieuw voertuig” is een training uit het (DAF) chauffeurstrainingen programma om ervoor te zorgen dat u nog meer rendement haalt uit uw voertuig. Wij stellen uw chauffeur in staat om tegen inlevering van een geldige voucher deel te nemen aan een gecertificeerde training. Deze training betekent een viervoudige kostenbesparing, want gratis training vermindert het risico op schade, vergroot de veiligheid op de weg en heeft een positief effect op het brandstofverbruik.

De opleidingsdag valt onder de training Het Nieuwe Rijden ( HNR ) Code 95, geldend voor 7 uur praktijk.

Deze trainingsdag wordt verzorgd door een voor ons verzorgingsgebied geselecteerde en gecertificeerde DAF Verkeersschool Partner. Deze training volgt naar aanleiding van de aanschaf en de in gebruik name van uw nieuw DAF  EURO 6 –chassis. De training wordt in principe verzorgd op een DAF Euro 6 lesvoertuig van de rijschoolpartner omdat het voertuig voorzien moet zijn van een goedgekeurde 3e zitplaats.

De persoonlijke informatieve training staat in het teken van uitgebreide productkennis, toepassings-mogelijkheden, specifieke DAF productsystemen, veiligheid en kwaliteit. De deelnemer zal op een actieve manier kennis en vaardigheid aanleren.

Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel en is bedoeld om chauffeurs uitgebreid te informeren over diverse aan het nieuwe EURO 6 – voertuig gerelateerde onderwerpen als:

  • Aandrijflijn, motorprestaties  en voertuig lay-out
  • Gebruik en toepassing van de product veiligheidssystemen
  • Digitale tachograaf & actuele Wetgeving
  • Verkeersveiligheid
  • Economisch en efficiënt rijden met een vrachtwagencombinatie ( Het Nieuwe Rijden  / HNR )

Uitsluitend de afmeldingskosten komen voor uw rekening (wettelijke regeling). De Voucher is geldig voor 1 persoon en geldig tot zes maanden na aflevering van uw DAF EURO 6 – voertuig. Deze opleiding middels de Voucher Actie is geldig gedurende de jaren 2015 en 2016 en van toepassing op Van DAF Trucks aan Dealer nieuwe geleverde Euro 6 chassis.

(n.b.: aanmelding is op basis van inlevering van een ontvangen geldige voucher)