NAVIGATIE EN ALARMSYSTEMEN

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

COMMUNICATIE, NAVIGATIE EN ALARMSYSTEMEN

Verkoop en inbouw van communicatie- en navigatieapparatuur.
Bakker Bedrijfswagens heeft zich gespecialiseerd is in de inbouw van diverse elektronische apparatuur in bedrijfsvoertuigen.

De Bakker Bedrijfswagen Groep oriënteert zich voortdurend op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. automotive elektronica, inbouwaccessoires maar bijvoorbeeld ook black-box systemen en is mede daardoor een professionele partner met actuele kennis van zaken. U kunt op onze vestigingen terecht voor alle professionele inbouw van communicatie- en navigatieapparatuur. Alle communicatie- en navigatieapparatuur in de voertuigen worden door onze monteurs vakkundig ingebouwd.

ALARMSYSTEMEN

ALARM- & BEVEILIGINGSSYSTEMEN

De vestigingen van de Bakker Bedrijfswagen Groep zijn door SCM gekwalificeerd als “Erkend en gecertificeerd inbouw- & keuringsstation” voor alarm- en beveiligingsinstallaties. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid om op een hoog kwaliteitsniveau de high-tech alarmsystemen in te bouwen, te repareren, te keuren en te onderhouden. U kunt uw specifieke wensen en behoeftes aan hen kenbaar maken en wij bieden u een alarm- en beveiligingssysteem dat past bij uw transportsituatie. Wij verrichten de werkzaamheden aan alle merken voertuigen en systemen. Een SCM keuringscertificaat dient u bij uw verzekeringsmaatschappij te overleggen om uw transportmiddelen optimaal verzekerd te krijgen en uw verzekeringspremies zo laag mogelijk te kunnen houden.