REPARATIE & ONDERHOUD

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

REPARATIE & ONDERHOUD

REPARATIE & ONDERHOUD

De onderhoudsintervallen van bedrijfsvoertuigen lopen als gevolg van de stand van de techniek steeds verder op deze hoogwaardige bedrijfsvoertuigen worden van meer technische opties voorzien. Het is daarom des te belangrijker dat uw voertuig door vakkundige en uitstekend opgeleide technici onderhouden wordt.

Op het gebied van reparatie en onderhoud heeft de Bakker Bedrijfswagen Groep haar naam en reputatie hoog te houden. Door ons niet te beperken tot het bedrijfsvoertuig alleen maar onze “Know how” en vaardigheden ook aan te bieden op het gebied van de gemonteerde opbouw, laad- en lossystemen en overig transportmaterieel, is onze naam inmiddels meer dan gevestigd in midden Nederland

Wij realiseren ons terdege dat de kwaliteitseisen van u als onze relatie steeds hoger worden. Onze technici worden continue door onze merkimporteurs getraind op actuele productinformatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de door haar toegepaste technieken, Daarnaast worden zij door externe organisaties als Innovam, ROC’s en product gerelateerde leveranciers up-to-date bijgeschoold en beschikken zij onder meer over certificeringen op het gebied van o.a. SCM veiligheidsinspecties, APK, BOVAG laadklep keuring, Tachograaf ijk- en inbouwerkenning, Toll Collect, airconditioning en koelingstechnieken (STEK) etc.

U bent u er tevens van verzekerd dat de te vervangen onderdelen worden gewisseld voor product gerelateerde merk onderdelen ( Genuine Parts ), zodat de kwaliteit, standtijd en betrouwbaarheid gewaarborgd blijft. Vanuit onze magazijnen leveren wij u de courante onderdelen uit voorraad en in het geval dat een specifiek onderdeel niet in een van onze magazijnen direkt voorhanden is, dan is het onderdeel vrijwel altijd binnen 24 uur op de betreffende locatie.

Waarom voor onderhoud naar de vestigingen van de Bakker Bedrijfswagen Groep:

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van bedrijfsvoertuigen voor de transport branche
  • Toepassing van originele merk-onderdelen met de eventuele keuze voor een alternatieve lijn TRP
  • Hoge mate van technische kennis en ervaring bij onze technici
  • Voor elk merk speciale hoogwaardige diagnoseapparatuur aanwezig
  • Uitgebreide openingstijden ( bij 5 van de 7 vestigingen )

AANHANGWAGENS & TRAILERS

AANHANGWAGENS & TRAILERS

De vestigingen van de  Bakker Bedrijfswagen Groep kunnen op het gebied van getrokken materieel ( opleggers en aanhangers) het onderhoud, APK en herstel uitstekend verzorgen. De courante onderdelen voor alle merken opleggers en aanhangwagens kunnen onze Partsmedewerkers vanuit het beschikbare TRP (Truck Related Parts ) segment regelen.