TOLL COLLECT

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

TOLL COLLECT

TOLL COLLECT  –   MAUT kosten

De ligging van Duitsland in het centrum van Europa maakt het tot knooppunt van het internationale vrachtverkeer. De aanhoudende groei van het goederentransport via wegen leidt tot een aanzienlijke belasting van de Duitse autosnelwegen en vraagt om hoge investeringen voor onderhoud en uitbreiding. Toll Collect heeft als dienstverlener in opdracht van de Duitse Bondsregering een tolsysteem ontwikkeld, dat het tarief proportioneel berekent en Maut heft aan de hand van de afgelegde deeltrajecten.

Voor vrachtvervoer door Duitsland is de tolheffing (Maut) verplicht voor voertuigen boven de > 12 ton. Een On Board Unit (OBU) is de meest efficiënte manier voor betaling van de Maut.

Bakker Bedrijfswagens kan vanuit onze vestigingen in Barneveld en Doetinchem als Service Partner van Toll Collect, de levering, montage en reparatie van deze OBU’s, ( On Board Units ) verzorgen.

Voor meer gedetailleerde informatie over Toll-Collect en tarieven kunt u terecht op:

www.toll-collect.de

Heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld het aanvragen van uw voertuigkaart, voor de inbouw -, reparatie of uitbouw van de Mautkast dan kunt u contact opnemen met:

–  Werkplaatsreceptie  Bakker Bedrijfswagens Barneveld

tel: 0342-404276

Of

– Werkplaatsreceptie BAKKER Bedrijfswagens BV  in Doetinchem

tel:  0314-347111

 

 

Naast dat wij de in- en uitbouw, reparatie en registratie verzorgen van de Duitse Maut verzorgen wij deze activiteiten uiteraard ook voor u voor de Belgische Toll registraties.