Touringcar en Bus Service

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Touringcar & Bus Service

Op het gebied van reparatie en onderhoud aan touringcars en bussen heeft de Bakker Bedrijfswagens eveneens haar naam en reputatie hoog te houden.

Op onze dealervestiging in Barneveld verzorgen wij onderhoud en reparatie aan diverse merken en uitvoeringen van touringcars en bussen ( Coach & Bus )

Door ons niet te beperken tot het voertuig op zich, maar onze “know how” en jarenlange ervaring ook aan te bieden op het gebied van het interieur, verwarming- en aircosystemen, audio- en videoapparatuur, stoelbezetting en bekleding, keuken- & toiletinrichting en overige appendages, is de naam van BAKKER BEDRIJFSWAGENS  in  Barneveld – midden Nederland inmiddels meer dan gevestigd. Bemiddeling bij strandingen in het buitenland, alsmede het verstrekken van een betalingsgarantie voor reparaties die in onze opdracht bij een collega dealer worden uitgevoerd, behoort eveneens tot onze dienstverlening.

Wij realiseren ons terdege dat de kwaliteitseisen van onze relaties in het Touringcar & Bus segment op een zeer hoog niveau bevindt. Onze gespecialiseerde technici worden voortdurend op actuele productinformatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de door de fabrikant toegepaste technieken getraind. Zij beschikken onder meer over certificeringen op het gebied van o.a. SCM veiligheidsinspecties, APK, Tachograaf ijk en inbouwerkenning, Toll Collect, airconditioning (STEK) etc.