ZEPRO CARGOTEC

ZEPRO CARGOTEC

De Bakker Bedrijfswagen Groep is voor Zepro-laadkleppen Cargotec/Hiab Dealer.

Hiab is wereldwijd marktleider op het gebied van laad- en lossystemen. Met ons complete productaanbod kunt u de service aan uw eigen klanten optimaliseren, en tevens efficiënt en winstgevend werken. Hiab is onderdeel van Cargotec Corporation, ‘s werelds grootste leverancier van laad- en lossystemen.Onze klanten maken dagelijks gebruik van laad- en lossystemen. Zij verwachten dat hun materiaal betrouwbaar en veilig is, en dat de kosten voor investering en gebruik laag liggen. Wij bieden een compleet dienstenportfolio om het materiaal gedurende de hele levenscyclus productief te houden. Overtuig uzelf.

Snelle en vakkundige garantieservice

De Bakker Bedrijfswagen Groep heeft toegang tot een op internet gebaseerd garantiesysteem. Aan de hand van dit systeem kunnen onze onderhoudsmonteurs technische problemen van u snel en efficiënt oplossen. Dit systeem maakt ook directe communicatie met de fabriek mogelijk. De ervaringen die we hierbij opdoen, worden gebruikt om de producten verder te ontwikkelen.

Originele onderdelen voor optimale prestaties

De onderdelen van Hiabs producten zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit en veiligheid. Hiab adviseert het gebruik van originele reserveonderdelen om te garanderen dat uw Hiab systeem altijd optimaal presteert.Via Hiabs online-bestelsysteem hebben wij als officieel servicepartner van Hiab direct inzicht in de beschikbaarheid en levertijd van reserveonderdelen. De snelle en betrouwbare levering betekent voor u minimale stilstand, en dus optimale productiviteit van de machines gedurende de hele levenscyclus.

Meer informatie over Zepro laadkleppen of Cargotec/Hiab dealer

Voor meer informatie omtrent prijzen en specificaties kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst, verkoopbinnendienst@bakker-bedrijfswagens.nl of 088-2226222