BAKKER BEDRIJFSWAGENS

BAKKER BEDRIJFSWAGENS

Bakker Bedrijfswagens heeft circa 200 medewerkers in 10 bedrijfswagendealervestigingen en 1 satellietvestiging in Midden- en  Oost Nederland en vormt samen met Bakker Logistiek en Bakker Vastgoed de Bakker Groep. Gezamenlijk wordt onze dienstverlening gerealiseerd door circa 1850 gemotiveerde medewerkers. 

De Bakker Bedrijfswagens houdt zich bezig met de verkoop, reparatie- en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en getrokken materieel, alsmede bestelwagens (LCV’s). Daarmee bedienen wij het volledige bedrijfswagen segment van 0-50 ton GVW.

Met bedrijfswagen dealervestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk,  Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk is Bakker Bedrijfswagens een van de grotere DAF dealers in Nederland. Tevens is onze organisatie exlusief dealer van het Amerikaanse Kenworth en officieel dealer van de merken FIAT Professional en IVECO (Daily), zijn we een officiële Service locatie voor WELGRO mengvoeder opbouwen en –opleggers, verzorgen wij de import en Service voor Nederland van ATP/FRC gecertificeerde koelopleggers en losse koel- & Vries opbouwen van het Spaanse SOR Iberica.

Daarnaast leveren en servicen wij met een officiële status BÄR laadliften, Carrier Transicold producten en verzorgen wij de service aan Touringcars en bussen. In al onze vestigingen zijn medewerkers aanwezig voor specifiek onderhoud en reparaties aan Campers.

Wij bieden het beste van twee werelden: Onze bedrijfswagen organisatie is groot genoeg voor complete, professionele dienstverlening en klein genoeg om dicht bij onze relaties te staan. Dit vormt een stevig fundament voor een goede samenwerking in duurzame netwerken.”

De gemotiveerde en continue opgeleide medewerkers van Bakker Bedrijfswagens biedt u Total Care en is ùw schakel in totaal transport!

Visie, missie en doelstellingen

Bakker Bedrijfswagens is een “all round“ dienstverlener van mobiliteit voor de zakelijke sector en de transportbranche. Bakker Bedrijfswagens, met dealervestigingen gesitueerd in Midden-en Oost Nederland, levert een breed pakket top producten en diensten aan de zakelijke automotive sector, waarbij door haar schaalgrootte zo gunstig mogelijke condities voor haar relaties worden gerealiseerd.

Zij streeft naar optimalisering en beheersing van processen en verdergaande schaalvergroting door een zo breed mogelijk gebied van de transportbranche over de weg te kunnen bedienen met als doel dat jaarlijks de werkgelegenheid en een gezond rendement wordt gewaarborgd. Bakker Bedrijfswagens is al ruim 50 jaar een professionele speler op de bedrijfswagenmarkt en een “no- nonsense” organisatie.