ACADEMY

Investeren in onze mensen is waar wij voor staan. Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil en daar zijn we trots op! Niet voor niets hebben we daarom onze eigen Academy. Onze leerling-monteurs krijgen, naast hun reguliere (BBL) opleiding, les van onze ervaren leermeesters. Zo krijgen onderwerpen extra aandacht en ondersteunen we onze mensen om hen op het gewenste niveau te krijgen. Het gaat niet alleen om het aanleren van kennis van onze techniek. We willen ook meer synergie. Het is nuttig en leuk als onze leerlingen van de diverse vestigingen ervaringen met elkaar uitwisselen.

Onze Bakker Academy is gevestigd in Apeldoorn. We hebben daar alle faciliteiten voor zowel theorie als praktijk. We zorgen telkens voor interessante lesstof om onze leerlingen te prikkelen. Incidenteel gebruiken we onze Bakker Academy om onze ervaren mensen aanvullend te trainen. Een leven lang leren is nodig en leuk!

Medewerkers van Bakker Bedrijfswagens kunnen zich opgeven door het formulier in te vullen. Leerlingen die al in dienst zijn hoeven zich niet op te geven. We maken jaarlijks een planning met lesdagen, onderwerpen en delen de leerlingen op ervaring en niveau in binnen groepen van 8 personen. Alle leerlingen ontvangen vanzelf een uitnodiging voor de lesdagen.
Werken bij Bakker Bedrijfswagens betekent dat je werkt bij een organisatie waar de mens echt centraal staat en waar we samen met jou werken aan een professionele en prettige organisatie. Ons streven is om duurzame relaties aan te gaan, met zowel onze leerlingen, medewerkers als met onze klanten en leveranciers. Je ergens thuis voelen kan bij Bakker Bedrijfswagens, join us!