Parts

Paccar Parts / TRP

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

PACCAR PARTS / TRP

Vanuit het Europese hoofdkwartier in Eindhoven verzorgt PACCAR Parts de marketing en verkoop van een divers portfolio aan kwaliteitsmerken, zoals DAF Genuine Parts en PACCAR Genuine Parts, het TRP-assortiment met onderdelen van alle merken voor truck, aanhangwagen en werkplaats, gespecialiseerde serviceconcepten (Climatech) en leveranciersmerken.

De voordelen van DAF Genuine Parts:

De onderdelen zijn 100% afgestemd op uw DAF-truck
Betrouwbaarheid
Volledige DAF-garantie
Minimale operationele kosten
DAF Parts Genuine Parts

Kies voor bewezen kwaliteit en gebruik bij onderhoud of reparatiewerkzaamheden DAF Genuine Parts. Deze onderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als de DAF Trucks. De hoogwaardige constructie van DAF Genuine Parts garandeert een optimale afstemming van alle componenten in uw truck met een directe impact op de prestaties, veiligheid en levensduur. Daarnaast stelt het gebruik van DAF Genuine Parts u mede in staat het optimale rendement uit uw truck te halen.

DAF biedt een uitstekende garantie op alle DAF Genuine Parts. Bij montage van deze onderdelen door ons heeft u naast garantie op de onderdelen ook nog garantie op montagekosten! U koopt dus niet alleen een origineel DAF onderdeel, maar ook de bijbehorende ervaring, deskundigheid en service.