TRP Store Amersfoort

TRP Store Amersfoort

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

TRP Store Amersfoort

Bakker Bedrijfswagens Amersfoort start met nieuwe TRP Store voor Parts en Service in Amersfoort. Een uitbreiding van onze service !

Om u nog beter van dienst te zijn hebben we per 15 december naast ons DAF dealerschap een TRP Store & SHOP in Amersfoort operationeel. Hiermee beschikken we over een nog breder assortiment aan onderdelen voor trucks en trailers, aangevuld met alles wat u nodig heeft aan equipment en hulpmaterialen voor in uw werkplaats. Deze onderdelen voldoen aan strenge kwaliteits-eisen en zijn toepasbaar voor alle merken trucks en trailers.

Bij TRP- delen krijgt u ook minimaal 1 jaar garantie. Als u de onderdelen door onze specialisten laat monteren in onze erkende werkplaatsen dan geldt deze garantie ook op de uitgevoerde werkzaamheden.

Bakker Bedrijfswagens Amersfoort is allround bedrijfswagendealer van de merken DAF,  IVECO en FIATProfessional.

Ook voor service en onderdelen van getrokken materieel en alle andere merken bedrijfswagens kunt u bij ons terecht! Bakker Bedrijfswagens staat al decennia lang bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ons totaalpakket op het gebied van Service en Parts.

Het uitleveren van onderdelen kan vanuit onze TRP Store, maar kan ook lokaal op één van onze vestigingen bij u in de buurt.

Ondanks onze omvang zijn wij een echt familiebedrijf waar onze medewerkers en onze relaties zich bij thuis voelen.

Wij hopen u snel te verwelkomen in onze TRP Store in Amersfoort of in een van onze hierboven genoemde vestigingen.

Bakker Bedrijfswagens Amersfoort Parts en Service

Uw TRP Service Specialist

 


Volg ons op facebook en bekijk hier onze Parts en Service acties