Welgro

[yoast-breadcrump]

Welgro

Welgro

MOBIELE WELGRO SERVICE

In de transportwereld zijn rentabiliteit en een betrouwbare planning uiterst belangrijk. Stilstaan kost geld. Daarom biedt Bakker Bedrijfswagen Groep controle- en servicewerkzaamheden op locatie. Dankzij Mobiele Welgro Service van Bakker Bedrijfswagen Groep wordt stilstand van bedrijfswagens tot een minimum beperkt.

Optimaal uitgerust

Bakker Bedrijfswagen Groep in Scherpenzeel is een officiële Welgro Service Partner. De werkplaats is optimaal uitgerust en bemand. Hierdoor kunnen alle merken, typen en uitvoeringen van bulkwagens en blowers voor het transport van veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen vakkundig, snel en veilig worden onderhouden, gerepareerd en gereviseerd.

24/7 Service

Daarnaast zorgt het Welgro Service Center in Scherpenzeel voor het razendsnel aanleveren van reservedelen voor bulkwagens en bijbehorende pompinstallaties, waar ze zich ook in Nederland bevinden. Dit kunnen we waarmaken omdat de vestiging in Scherpenzeel een WELGRO 24-uurs Servicedienst biedt en op locatie reparaties verzorgt met een hiervoor speciaal ingerichte servicewagen.

Bel voor informatie met onze vestiging in Scherpenzeel: 033 – 277 20 40. Of rijd langs (A12 afrit Veenendaal): Holleweg 30 (industrieterrein Hoge Kamp Oost) in Scherpenzeel.

voor meer informatie: http://www.welgro.nl

Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!